Chilli brambory
Fotogalerie:

Chilli brambory

Martina Antalová
Martina Antalová
Odolena Voda

Když máš chuť na něco ostřejšího...

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • Ingredience
  • 8 středně velkých brambory
  • 2 červené papriky
  • 2 větší cibule
  • 200 g anglická slanina
  • podle chuti sůl a pepř
  • trocha kmín
  • špetka chilli koření
  • 2 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory, cibuli a papriku oloupeme a očistíme. Nakrájíme je na kolečka. Anglickou slaninu pokrájíme na kostičky. Vše vložíme do pekáče, důkladně okořeníme, zakapeme olejem a promícháme.

  2. Pečeme při 180 °C zhruba 40 minut. Podáváme jako samotný pokrm nebo jako pikantní přílohu k masu.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)


Zpět na článek: Chilli brambory
Tisknout