Pomazánka z ředkviček
Fotogalerie:

Pomazánka z ředkviček

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Tvarohové pomazánky jsou osvěžující a navíc dodají tělu potřebný vápník.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 2 svazky ředkvičky
  • 1 svazek jarní cibulka
  • 1 kousek 2 - 3 sm čerstvý křen
  • 250 g polotučný tvaroh
  • trocha sůl
  • špetka čerstvě mletý pepř
  • pár lístků pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky omyjeme, nastrouháme na hrubém struhadle a dobře vymačkáme přebytečnou vodu. Cibulku nasekáme najemno i s natí.
  2. Křen nastrouháme, všechnu zeleninu smícháme s tvarohem. Nakonec pomazánku osolíme a opepříme. Podáváme s pečivem, můžeme ozdobit pažitkou.


Pošli recept! 4/2012 (5.3.2012)


Zpět na článek: Pomazánka z ředkviček
Tisknout