Vepřové plátky pod zeleninou
Fotogalerie:
 

Vepřové plátky pod zeleninou

Eliška Holíčková
Eliška Holíčková
Horní Benešov

Můžete přidat své oblíbené koření.

Eliška Holíčková, Horní Benešov

Ingredience

  • 4 ks plátky vepřové pečeně
  • 2 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 červená kápie
  • 1 cuketa
  • 1 lžíce olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Vepřovou pečeni naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli, mrkev, kapii a cuketu nakrájíme na kousky. Na rozpáleném oleji prudce opečeme maso z obou stran, opečené maso dáme do pekáče nebo zapékací mísy a udržujeme v teple.
  2. krok2 Do výpeku nasypeme cibuli s mrkví, chvilku opékáme, potom přidáme kapie s cuketami, promícháme a krátce osmahneme vše společně. Osolíme, opepříme a směs přesypeme na opečené maso.
  3. krok3 Přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C. Po 20 minutách odkryjeme a dopečeme cca dalších 20 minut. Podáváme s brambory, rýží nebo těstovinami.

Zpět na článek: Vepřové plátky pod zeleninou
Zpět na článek: Vepřové plátky pod zeleninou
Zpět na článek: Vepřové plátky pod zeleninou
Zpět na článek: Vepřové plátky pod zeleninou
Zpět na článek: Vepřové plátky pod zeleninou
Tisknout