Salát s červenou řepou
Fotogalerie:

Salát s červenou řepou

Natalia Horbas

Třebíč

Neobvyklá chuť tě určitě zaujme.

Natalia Horbas, Třebíč

Ingredience

  • Ingredience
  • 6 brambory středně velké
  • 2 mrkev
  • 1 červená řepa velká
  • 1 konzerva červených fazolí ve vlastní šťávě
  • 500 g kysané zelí
  • 1 cibule středně velká
  • 3 okurka sterilovaná
  • 50 ml olej
  • špetka sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme, nejlépe den předem. Vychladlé je oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Také mrkve a červenou řepu uvaříme a nakrájíme.

  2. Přidáme fazole, scezené a překrájené zelí, nakrájenou cibuli a okurky.

  3. Osolíme, opepříme a zalijeme olejem. Důkladně promícháme a necháme odležet. Lze dochutit majonézou.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)


Zpět na článek: Salát s červenou řepou
Tisknout