Neobvyklá chuť tě určitě zaujme.
Natalia Horbas, Třebíč
Ingredience
- Ingredience
- 6 brambory středně velké
- 2 mrkev
- 1 červená řepa velká
- 1 konzerva červených fazolí ve vlastní šťávě
- 500 g kysané zelí
- 1 cibule středně velká
- 3 okurka sterilovaná
- 50 ml olej
- špetka sůl a pepř
Doba přípravy
Počet porcí
4
Orientační cena
50 Kč
Postup přípravy
-
Brambory uvaříme, nejlépe den předem. Vychladlé je oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Také mrkve a červenou řepu uvaříme a nakrájíme.
-
Přidáme fazole, scezené a překrájené zelí, nakrájenou cibuli a okurky.
-
Osolíme, opepříme a zalijeme olejem. Důkladně promícháme a necháme odležet. Lze dochutit majonézou.