Hovězí ragú s mrkví
Fotogalerie:

Hovězí ragú s mrkví

Otto Plášek
Otto Plášek
Brno

Nejlepší je s rýží nebo s těstovinami.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 kg hovězí krk
  • 400 g mrkev
  • cibule koření na roštěnky
  • masox 1
  • sůl a pepř 1
  • olej a sádlo trocha
  • instantní jíška trocha
  • trocha

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Hovězí maso nakrájíme na plátky a následně na nudličky. Prosypeme kořením na roštěnky a prokapeme olejem. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne.

  2. Do hrnce dáme lžíci sádla a zpěníme najemno nakrájenou cibulku. Když zezlátne, vložíme hovězí maso a orestujeme‚ aby se zatáhlo. Podlijeme vodou s masoxem a dusíme‚ dokud není maso měkké. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a dusíme do změknutí. Zahustíme instantní jíškou.

Pošli recept! 2/2012 (4.1.2012)

Tisknout