Ředkvičkový salát
Fotogalerie:

Ředkvičkový salát

Hana Krausová
Hana Krausová
Hradec Králové 2
Výborný jako příloha třeba ke grilovanému masíčku

Ingredience

  • 1 svazek ředkviček
  • 1/2 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • dle chuti čerstvé bylinky
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1/2 lžíce citronová šťáva
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky nakrájíme na plátky, které ještě přepůlíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné proužky. Bylinky (libeček, petržel kudrnka, pažitka apod) nasekáme. Česnek oloupeme a utřeme se špetkou soli.
  2. V míse smícháme ředkvičky s cibulí, česnekem a bylinkami, přilijeme olivový olej a citronovou šťávu, osolíme a vše dobře promícháme.


Zpět na článek: Ředkvičkový salát
Tisknout