Domácí pribináček
Fotogalerie:

Domácí pribináček

Pavla Myšková
Pavla Myšková
Duchcov
Chutná skvěle, je jednoduchý a narozdíl od kupovaného víte, co v něm je.

Ingredience

  • 1 tvaroh ve vaničce
  • 1 vanilkový puding v prášku
  • 1/2 l mléko
  • 30 g cukru pískový
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 lžíce hera

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Mléko smícháme s pudinkovým práškem, oběma cukry a herou a uvaříme pudink. Ten poté nnecháme vychladnou.
  2. Vychladlý pudink vyšleháme s tvarohem (nejlépe plnotučným nebo polotučným. Nízkotučný je příliš řídký). Domácí pribináček rozdělíme do misek, necháme vychladit a můžeme dozdobit kakaem a piškoty.
Tisknout