Tilápie s baby špenátem a nivovou omáčkou
Fotogalerie:

Tilápie s baby špenátem a nivovou omáčkou

Hana Ryčlová
Hana Ryčlová
p.Zvoleněves

Výborný lehký oběd, při kterém nic nezbyde.

Hana Ryčlová, Zvoleněves

Ingredience

  • 4 filety tilápie
  • 1 lžička sůl
  • 1 lžička bílý pepř
  • 2 lžíce bazalka
  • 1 lžíce olej
  • 300 g baby špenát
  • 2 stroužky česnek
  • 1 cibule
  • 1 smetana
  • 300 g niva

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Filety osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Před koncem přisypeme nasekanou bazalku.

  2. Na oleji orestujeme cibulku s česnekem, přidáme opláchnutý baby špenát a zlehka prohřejeme. Osolíme a opepříme dle chuti.

  3. v kastrůlku povaříme nastrouhanou nivu se smetanou a trochu opepříme.

    Podáváme s novým bramborem.

Tisknout