Sójové ďobáčky s dýňovým zelím
Fotogalerie:

Sójové ďobáčky s dýňovým zelím

Květa Hošková

Vratimov
Ráda vymýšlím úplně nová jídla.
Květa Hošková, Vratimov

Ingredience

  • 1 balení sójové ďobáčky
  • 500 g dýně
  • 1 brokolice
  • 1 stroužek česnek
  • 1 cibule
  • 1 lžíce olej
  • 50 g šunka
  • 3 kolečka pórek
  • 1/2 lžičky sůl
  • 1/2 lžičky kurkuma

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme cibulku a kousky oloupané dýně, přidáme šunku, pórek a okořeníme kurkumou.
  2. V dalším hrnci na páře doměkka prohřejeme kousky brokolice.
  3. Ďobáčky (k dostání v prodejnách se zdravou výživou) jen osmahneme na troše oleje a okořeníme podle chuti. Jako příloha se hodí bramborová kaše.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Tisknout