Zamilované rizoto
Fotogalerie:

Zamilované rizoto

Hana Kupková

Ostrava
Srdíčko z kečupu udělá jídlo ještě chutnějším.
Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 200 g rýže
  • 250 g játra kuřecí
  • 1-2 cibule
  • 20 ml olej
  • 1 paprika červená
  • špetka sůl
  • 1 konzerva fazole sterilizované
  • 150 g sýr eidam
  • na ozdobu kečup
  • na ozdobu okurka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži si uvaříme dopředu.
  2. Na cibuli orestujeme játra, přidáme nasekanou červenou papriku a vše podusíme doměkka. Osolíme.
  3. Smícháme s rýží, přidáme fazolky (bez nálevu) a vyklápíme na talíř kopečky, které ozdobíme čerstvou paprikou, strouhaným sýrem a kečupem. Dozdobíme kolečky okurky.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Tisknout