Okurkové soudečky s krabí náplní
Fotogalerie:

Okurkové soudečky s krabí náplní

Jana Snášelová
Jana Snášelová
Frýdek-Místek

Rychlá, lehká a chutná večeře.

Jana Snášelová, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 1 Salátková okurka (hadovka)
  • 1 balení krabí tyčinky
  • 1 vanička Odtučněný tvaroh
  • špetka mořská sůl
  • špetka pepř tří barev
  • špetka česnek sušený
  • pár kapek citronová šťáva
  • polévková lžíce pažitka
  • špetka kmín drcený

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Salátovou okurku nakrájíme na 6 stejných kousků (soudků), vydlabeme vnitřky.
  2. Krabí tyčinky nakrájíme nadrobno, smícháme s tvarohem, osolíme, opepříme, posypeme sušeným česnekem, přidáme polévkovou lžíci nakrájené pažitky. Směs lehce okmínujeme a zakápneme citronóvou šťávou.
  3. Směsí plníme předem vydlabané okurkové soudky. Podáváme s celozrnným pečivem. Dobrou chuť.

Pošli recept! - Speciál - Saláty (19.4.2011)


Zpět na článek: Okurkové soudečky s krabí náplní
Tisknout