„Rybí“ salát z králíka
Fotogalerie:

„Rybí“ salát z králíka

Marie Miškárová

Ivaň
Pochutnáš si na něm a ani nepoznáš‚ že je připravený z králíka.
Marie Miškárová, Ivaň

Ingredience

  • 1 předek králík
  • 1 cibule
  • 2 lžičky cukr moučkový
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 moravanka
  • 1 jogurt bílý
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 150 g majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve uvaříme v tlakovém hrnci králičí předek.
  2. Uvařené maso obereme od kosti do mísy. Přidáme nakrájenou cibuli‚ moravanku‚ cukr a hořčici. Osolíme a opepříme podle chuti.
  3. Přimícháme majonézu a bílý jogurt a salát necháme nejlépe přes noc odležet v lednici. Podáváme s bílým pečivem.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)


Zpět na článek: „Rybí“ salát z králíka
Tisknout