Candát v sýrovém těstíčku
Fotogalerie:

Candát v sýrovém těstíčku

Otto Plášek

Brno
Myslím, že receptů na ryby není nikdy dost.
Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 2 filety candát
  • špetka sůl
  • 3 vejce
  • 200 g sýr strouhaný
  • dle potřeby mouka hladká
  • dle potřeby mléko
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Filety z candáta osušíme ubrouskem, osolíme a nakrájíme na menší porce.
  2. Z vajec, mouky, mléka a nastrouhaného sýra umícháme těstíčko. Mělo by být husté tak akorát, aby nám dobře drželo na porci candáta.
  3. Porce obalené těstíčkem vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova. Podáváme s opékanými bramborami a tatarkou.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)


Zpět na článek: Candát v sýrovém těstíčku
Tisknout