Pangasius s rajčatovým květákem
Fotogalerie:

Pangasius s rajčatovým květákem

Šárka Medáčková

Děčín
Kombinace ryby a zeleniny nemá chybu.
Šárka Medáčková, Děčín

Ingredience

  • 1 květák
  • 1 paprika červená
  • svazek pažitka
  • 1 chilli paprička červená
  • 1 stroužek česnek
  • 4 filety pangasia
  • 4 plátky slanina
  • 3 lžičky protlak rajčatový
  • 4 lžíce olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Květák rozebereme na růžičky a uvaříme nad párou doměkka. Papriku pokrájíme na kostičky. Pažitku‚ chilli papričku a česnek nasekáme nadrobno.
  2. Na oleji osmahneme z obou stran pangasia i slaninu. Na druhé pánvi smícháme zeleninu a protlak.
  3. Zeleninovou směs prohřejeme a podáváme jako přílohu k rybě se slaninou.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)


Zpět na článek: Pangasius s rajčatovým květákem
Tisknout