Ryba s cuketou a pórkem
Fotogalerie:

Ryba s cuketou a pórkem

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín
Toto jídlo můžete připravit z pangase, rybího filé, lososa či jiné ryby, kterou máte v oblibě.
Lucie Bláhová, Slavičín

Ingredience

  • 2 pangasius filety
  • 2 lžíce sojová omáčka
  • 1 lžíce worchesterská omáčka
  • 1 lžíce olej
  • 1 lžíce vinný ocet
  • 1 lžíce kečup
  • sůl a pepř podle chuti
  • 200 g cuketa
  • 200 g pórek
  • 3 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Sójovou omáčku, kečup, vinný ocet a česnek utřený se solí smícháme a ryby naložíme do marinády alespoň na půl hodiny. Mezitím na oleji krátce osmahneme pórek nakrájený na kolečka, přidáme vydlabanou a na kostičky nakrájenou cuketu a ochutíme solí a pepřem.
  2. Ryby i s marinádou a orestovanou zeleninou dáme do zapékací misky a pečeme na 200 °C, dokud nejsou hotové. Nejvhodnější přílohou jsou brambory.
Tisknout