Rizoto s pohankou
Fotogalerie:

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst.
Pavlína Řezníčková, Vidče

Ingredience

  • 300 g rýže dlouhozrnná
  • 100 g pohanka
  • 2 cibule velká
  • 350 g zelenina mražená na čínu
  • 1 tácek výhonky mungo
  • špetka sůl
  • 1 lžíce olej
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 1 lžíce bazalka

Doba přípravy

30 minut

Počet porcí

7

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži a pohanku uvaříme dle návodu a promícháme.
  2. Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme zeleninu a výhonky, osolíme, okořeníme a opečeme. Poté tuto osmaženou směs přidáme do uvařené rýže a pohanky.

Zpět na článek: Rizoto s pohankou
Tisknout