Pangasius na kardamomu
Fotogalerie:

Pangasius na kardamomu

Voňavé koření dodá rybě správnou chuť.
Jana Šrámčíková, Ostrava

Ingredience

  • 4 plátky pangasia
  • 150 g máslo
  • 2 lžíce hořčice dijonská
  • 1 cibule
  • 1 lžička kardamom
  • 1/2 lžičky kari
  • trocha olej
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

30 minut

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Rozmražené filety z pangasia opláchneme a nakrájíme na větší kostky. V misce vymícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou bílou cibuli, koření a nakonec lehce vmícháme nakrájené filety.
  2. Alobal si nařežeme na 4 čtverce, lehce vytřeme olejem, vložíme rybí směs a důkladně zabalíme. Pečeme asi 20 minut při 200°C. Pangasius chutná s americkými bramborami.

Zpět na článek: Pangasius na kardamomu
Tisknout