Lahůdkový zeleninový salát
Fotogalerie:

Lahůdkový zeleninový salát

Veronika Khandlová

Benešov
V létě báječně osvěží i pořádně zasytí.
Veronika Khandlová, Benešov

Ingredience

  • 3 kuřecí prsa
  • 1 salát ledový
  • 3 rajčata
  • 1 okurka
  • 1 plechovka kukuřice sterilizovaná
  • 1 dresink farmářský
  • 1 balení olivy bez pecek

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Z kuřecího masa osmažíme řízky. Salát dobře opláchneme pod studenou vodou, nakrájíme na proužky a rozdělíme na talíře. Okurku pokrájíme na kolečka, rajčata na měsíčky a poklademe na salát.
  2. Posypeme kukuřicí a nakrájenými olivami, pokapeme dresinkem a navrch položíme na kousky nakrájený řízek. Můžeme přidat ředkvičky, papriku nebo jinou oblíbenou zeleninu.

Pošli recept! 7/2009 (10.6.2009)

Tisknout