Špenátová roláda
Fotogalerie:

Špenátová roláda

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Výbornou roládu ze špenátu můžeš udělat i z listového těsta.
Vlaďka W., Slavkov u Brna

Ingredience

  • 1/2 kostky tvaroh
  • 1/2 skleničky smetana zakysaná
  • 100 g sýr
  • 3 vejce
  • 1 lžíce máslo
  • česnek
  • 1 špenát
  • paprika sladká mletá
  • 3 lžíce mouka hrubá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Z rozmraženého špenátu slijeme vodu, osolíme, opepříme, vmícháme vyšlehané žloutky s máslem, přidáme mouku a ušlehaný sníh. Směs rozetřeme na pečicí papír a pečeme na prostředním roštu 1/4 h při 190°C. Po vychladnutí potřeme náplní a srolujeme. Můžeme použít i listový špenát.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)


Zpět na článek: Špenátová roláda
Tisknout