Zeleninové lasagne
Fotogalerie:

Zeleninové lasagne

Olga Georgievová

Praha
Máme je rádi v létě i v zimě.
Olga Georgievová, Praha

Ingredience

  • bazalka
  • 400 g maso vepřové mleté
  • 1 plechovka rajčata
  • oregáno
  • 1 cuketa
  • 500 g sýr
  • olej olivový
  • 2 mrkev
  • 3 cibule
  • 1 lžíce rajský protlak
  • lasagne

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli necháme zesklovatět. Pak přilijeme protlak, přidáme maso, rajčata, oregano, bazalku, česnek, pepř a sůl. Připravíme bešamel. omáčku. Osolíme ji, opepříme a vmícháme dvě třetiny sýra. Zeleninu orestujeme na pánvičce. Do zapékací nádoby vkládáme jednotlivé vrstvy. Končíme vrstvou bešamel. omáčky. Dáme péct, pár minut před koncem pečení posypeme zbylým sýrem.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Tisknout