Rychlý pangasius s rukolovým salátem
Fotogalerie:

Rychlý pangasius s rukolovým salátem

Veronika Hrabáková
Veronika Hrabáková
Teplice

Rychlé a velmi chutné.

Veronika Hrabáková, Teplice

Ingredience

  • 5 ks brambory
  • 4 ks pangasius filety
  • 2 mrkev
  • olivový olej
  • 2 vejce
  • 250 ml smetana ke šlehání
  • podle potřeby koření steak sedmi pepřů
  • sůl a pepř
  • Na salát:
  • rukola
  • cherry rajčátka
  • okurka
  • červená paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařené brambory rozkrájíme na plátky a vyskládáme je do pekáčku. Zlehka osolíme a opepříme, na ně poklademe mrkev pokrájenou na kolečka. 
  2. Navrch dáme osolenou rybu, kápneme na ní pár kapek citrónové šťávy, přidáme trochu koření steak sedmi pepřů. V mističce vyšleháme vejce se ssladkou smetanou a nalijeme na brambory s pangasem. 
  3. Na salát z jsem použila rukolu, cherry rajčátka, okurku a kousek červené papriky. Zalijte trochou olivového oleje a dle chuti osolte a lehce opepřete. 
    Dobrou chuť!

Zpět na článek: Rychlý pangasius s rukolovým salátem
Tisknout