‚‚Vegoš‘‘ s houbami
Fotogalerie:

‚‚Vegoš‘‘ s houbami

Petra Temiaková

Praha
Díky droždí je plný vitaminů.
Petra Temiaková, Praha

Ingredience

  • 2 sáčky rýže
  • 100 g maso sojové
  • hrst houby sušené
  • 200 ml mléko
  • 1 kostka droždí
  • svazek bazalka
  • na špagety koření
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Dáme vařit rýži zároveň se sójovým masem (vody nesmí být moc, ideální dávka je 1 l). Když jsou maso i rýže uvařené, přidáme sušené houby, které jsme předem povařili v mléce. Pak přidáme droždí a mícháme tak dlouho, až se rozpustí.
  2. Aby jídlo lépe vonělo, přidáme nasekanou bazalku a dochutíme kořenicí směsí na špagety a pořádnou dávkou pepře.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)


Zpět na článek: ‚‚Vegoš‘‘ s houbami
Tisknout