Jáhlová šunková pěna
Fotogalerie:

Jáhlová šunková pěna

Kateřina Gajová

Brno
Místo jahelných vloček použij polentovou kaši.
Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 20 g jahelné vločky
  • 40-60 ml vroucí voda
  • 10-15 g máslo
  • 60 g krůtí šunka

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Jahelné vločky zalijeme vodou a krátce povaříme. Hmota, která takto vznikne, by neměla být řídká‚ spíše „lepivá“.
  2. Přidáme máslo‚ jemně nakrájenou šunku a vše rozmixujeme na pěnu. Podáváme s celozrnným pečivem a zeleninovou oblohou. Podle chuti jemně osolíme a opepříme.

Pošli recept! 11/2011 (4.10.2011)


Zpět na článek: Jáhlová šunková pěna
Tisknout