Ideální, snadná a přitom teplá večeře třeba na chalupě, kde je práce pořád dost. A pokud máš i pórek, přidej ho tam také.
Hana Kupková, Ostrava
Ingredience
- trocha oleje na smažení
- 2 mladé cibulky s natí
- asi 250 g syrové dýně bez slupky
- 1/2 větší cukety
- 1 zeleninový bujon
- podle potřeby sůl
- trocha pepře
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 rajče
- 2-3 ředkvičky
Doba přípravy
Počet porcí
3
Orientační cena
50 Kč
Postup přípravy
-
1. Na oleji orestujeme nasekanou cibulku, nasekanou dýni a cuketu, přidáme bujon, sůl, pepř, sójovou omáčku a trochu vody. Krátce podusíme. Nakonec vmícháme rozkrájené rajče a ředkvičky.
-
2. Podáváme s bramborovou kaší či jen tak s chlebem nebo jiným pečivem.