Kuřecí plátek na rozmarýnu
Fotogalerie:

Kuřecí plátek na rozmarýnu

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Alena Čiháková, Plzeň

Ingredience

  • 4 kuřecí prsa
  • 1 lžička nasekaného rozmarýnu
  • sůl, pepř
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 100  ml bílého suchého vína
  • 1 lžíce másla
  • pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso omyjeme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem.

  2. Plátky opečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Pak vše zalijeme vínem a chvilku necháme vyvařit.

  3. Nakonec přidáme máslo na zjemnění a podáváme s pečenými brambory posypanými nasekanou pažitkou.

Pošli recept! 7/2018 (4.6.2018)


Zpět na článek: Kuřecí plátek na rozmarýnu
Tisknout