Mandlová BeBe roláda
Fotogalerie:

Mandlová BeBe roláda

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Krájíme našikmo, aby vynikly barvy.

Karolína Jeřábková, Praha

Ingredience

  • 250 ml mléka
  • 1/2 mandlového pudinku
  • 100 g másla
  • 5 lžic cukru moučky
  • po 1 balíčku světlých a tmavých sušenek BeBe
  • 100 g mandlí

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink (bez cukru) a ve vodní lázni za stálého míchání ho zchladíme, aby se neudělaly hrudky. Do vychladlého pudinku přidáme změklé máslo a cukr a vyšleháme krém.

  2. Připravíme si alobal a klademe na něj střídavě světlou a tmavou sušenku pomazanou asi 5 mm silnou vrstvou krému. Sušenky střídáme, dokud je nespotřebujeme. 

  3. Nakonec roládu pomažeme zbylým krémem a ze všech stran posypeme oloupanými nasekanými mandlemi. Zabalíme ji do alobalu a necháme v lednici odpočinout do druhého dne. 


Pošli recept! 1/2016 (4.12.2015)

Tisknout