Hermelínové jednohubky
Fotogalerie:

Hermelínové jednohubky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zdobíme je podle vlastní chuti zeleninou.

Radka Vaníčková, Hodonín

Ingredience

  • 2 hermelíny
  • 2 lžíce majonézy
  • trocha soli
  • trocha pepře
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 chilli paprička
  • 100 g vlašských ořechů

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Hermelíny uprostřed podélně rozřízneme a lžící vydlabeme měkký vnitřek. Vydlabané slupky uschováme.

  2. Náplň vidličkou promícháme, přidáme majonézu, sůl, pepř, mletou papriku, najemno nasekanou chilli papričku a nasekané vlašské ořechy.

  3. Směs vrátíme zpět do vydlabaného sýra a přiklopíme druhou částí, zabalíme do alobalu a prkénkem zatížíme. Necháme v lednici přes noc odležet. Studené hermelíny nakrájíme na
    menší kousky a podáváme na opečených toastech.


Tisknout