Těstoviny na víně
Fotogalerie:

Těstoviny na víně

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

S mletým masem a bylinkami, tak jak je dělám já.

Jitka Krymová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 500 g mletého hovězího masa
  • podle chuti sůl
  • podle potřeby pepř
  • 50 ml červeného vína
  • 1 cibule
  • 1 plechovka loupaných rajčat
  • trocha bazalky
  • na posypání parmazán

Doba přípravy

Počet porcí

4-6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Na olivovém oleji orestujeme maso. Osolíme, opepříme a podlijeme vínem, necháme vyvařit. Poté přidáme cibuli nakrájenou na proužky, chvilku restujeme.

  2. Smícháme s rajčaty, povaříme a nakonec vmícháme čerstvou bazalku (můžeme použít i sušenou).

  3. Podáváme s těstovinami posypané parmazánem.

Pošli recept! - Speciál - Rychle a úsporně (17.2.2014)

Tisknout