Bůčková pomazánka
Fotogalerie:

Bůčková pomazánka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Vydatná a sytá večeře nebo svačina.

Tomáš Mika, Brno

Ingredience

  • 400 g pečený bok
  • 1 větší cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 2 vejce uvařená natvrdo
  • 2 menší kyselé okurky
  • sůl podle chuti
  • trocha pepře
  • 1 lžíce dijonská hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Pečený bok umeleme s cibulí, česnekem, uvařenými vejci a kyselými okurkami. Směs okořeníme pepřem, solí, dochutíme hořčicí, řádně promícháme a necháme v lednici vychladnout.

  2. Podáváme s čerstvým chlebem a zdobíme cibulí či pórkovou natí.

Pošli recept! 1/2015 (18.11.2014)

Tisknout