Klobásová omeleta
Fotogalerie:

Klobásová omeleta

Otto Plášek

Brno

Podáváme s chlebem a zeleninovou oblohou.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 2 ks klobása
  • 100 g alpská šunka
  • trocha oleje
  • 7 ks vejce
  • 50 g eidam
  • 100 ml mléko
  • pár snítek pažitky
  • trocha soli a pepře

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Klobásky nakrájíme na kolečka a na pánvi s trochou oleje necháme opéct. Poté přidáme na větší kousky pokrájenou sušenou alpskou šunku a lehce prohřejeme.

  2. V misce vyšleháme vejce s mlékem a sýrem a smícháme s nasekanou pažitkou. Osolíme a opepříme. Tuto směs nalijeme stejnoměrně na opečená kolečka klobásky s šunkou a smažíme do ztuhnutí.

Pošli recept! 5/2013 (3.4.2013)


Zpět na článek: Klobásová omeleta
Tisknout