Francouzská rybí pomazánka
Fotogalerie:

Francouzská rybí pomazánka

Hana Kupková

Ostrava

Ovesné vločky ji příjemně odlehčí.

Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 1 pomazánkové máslo s křenem
  • 1 sardinky ve vlastní šťávě
  • 1 lžíce ovesné vločky
  • 1 lžíce křeník
  • 2 lžíce francouzská hořčice
  • sůl podle chuti
  • trocha pepře

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny důkladně promícháme, hotovou pomazánku můžeme nechat i krátce uležet v chladu, aby se chutě důkladně propojily.

  2. Francouzskou bagetu (doporučuji celozrnnou) nakrájíme na krajíčky a poctivě namažeme pomazánkou. Před podáváním ozdobíme čerstvou zeleninou.

Pošli recept! 3/2013 (4.2.2013)


Zpět na článek: Francouzská rybí pomazánka
Tisknout