Krkovice v tatarce
Fotogalerie:

Krkovice v tatarce

Martina Nečasová
Martina Nečasová
Rosice u Chrasti
Osvědčilo se mi, že narychlo vymyšlené recepty jsou ty nejlepší.

Ingredience

  • 2 plátky vepřová krkovice
  • 1 sáček tatarská omáčka
  • dle chuti sůl, pepř
  • 1 lžička chilli koření

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Krkovici omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Vložíme do misky a zalijeme celým sáčkem tatarky. Přidáme sůl, pepř a chilli. V lednici necháme odležet alespoň 2 hodiny. Masíčko se krásně zkřehčí.

  2. Poté smažíme na rozpáleném oleji asi 20 minut dozlatova. Podáváme s pečivem nebo hranolky.


Zpět na článek: Krkovice v tatarce
Tisknout