Kedlubnové soté
Fotogalerie:

Kedlubnové soté

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Stačí 2 – 3 minuty v mikrovlnné troubě a svačinka je hotová.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 2 kedlubny
  • 1 červená cibule
  • 1 bílý jogurt
  • 100 g cherry rajčátka
  • sůl, pepř
  • trochu másla
  • drcený česnek, bazalka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájíme si na kostičky kedlubny a červenou cibuli. Vložíme do máslem vymazané misky, posolíme a potřeme jogurtem smíchaným s česnekem a bazalkou.
  2. Poklademe cherry rajčátky, rozkrojenými napůl a dáme zapéct do mikrovlnné trouby. Podáváme s celozrnným pečivem.


Zpět na článek: Kedlubnové soté
Zpět na článek: Kedlubnové soté
Tisknout