Pangasius v sýrovém těstíčku
Fotogalerie:

Pangasius v sýrovém těstíčku

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Dobrota, kterou ocení všichni milovníci ryb.

Zdenka Polanská, Vsetín

Ingredience

  • 300 g pangasius
  • trocha soli
  • 150 g eidam
  • 2 ks vejce
  • 100 ml mléko
  • 150 g hladká mouka
  • 100 g solamyl
  • špetka bazalky
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Filety z pangasia osušíme v papírovém ubrousku a osolíme. Eidam nastrouháme. Z vajec‚ mléka‚ mouky‚ solamylu‚ sýra a bazalky vytvoříme těstíčko‚ ve kterém rybu obalíme.
  2. Smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova. Podáváme s brambory.

Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)


Zpět na článek: Pangasius v sýrovém těstíčku
Tisknout