Sýrové šulky
Fotogalerie:

Sýrové šulky

Vladimíra Machková
Vladimíra Machková
Frýdek-Místek

Sýrové šulky můžete použít ke každé příležitosti. Dokonce si je i ukládám do mrazáku a při nečekané návštěvě je použiji. Nikdo nepozná, že nejsou čerstvě udělané.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 200 g plátkový sýr
  • 100 g tavený sýr
  • 100 g pomazánkové máslo
  • podle chuti salám
  • podle chuti česnek
  • pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Plátkový sýr rozložíme na pečicí papír a necháme na pár minut zatavit v troubě. Uděláme si tak celistvý plát, který se dá jednoduše rozválet.

  2. Sýrový plát pomažeme pomazánkou. Já používám tavený sýr s pomazánovým máslem. Do jedné dávky přidáme nadrobno nakrájený salám a červenou papriku, do druhé česnek a pažitku.

  3. Zamotáme do rolády a můžeme podávat.

Zpět na článek: Sýrové šulky
Zpět na článek: Sýrové šulky
Zpět na článek: Sýrové šulky
Zpět na článek: Sýrové šulky
Tisknout