Krůtí na oreganu
Fotogalerie:

Krůtí na oreganu

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Výborná minutka, která ani nedá moc práce. 

Libuše Hlaváčová, Brno 

Ingredience

  • 8 krůtí medajlonky
  • 1-2 stroužky česnek
  • dle potřeby olej na smažení
  • trocha sůl, pepř, oregano

Doba přípravy

25 minut

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí medailonky naložíme 2 dny předem do utřeného česneku. Po dvou dnech je zprudka osmahneme na oleji. Po zatáhnutí maso osolíme‚ opepříme a hodně posypeme oreganem. 

  2. Ještě pár minut osmahneme a pak můžeme hned podávat. Dobré je s rýží a kompotem. 

Pošli recept! 12/2011 (8.11.2011)

Tisknout