Zapečený chléb se šproty
Fotogalerie:

Zapečený chléb se šproty

Irena Schwarzová

Opava
Když ti zbude starší pečivo.
Irena Schwarzová, Opava

Ingredience

  • dle potřeby chléb starší
  • 1 konzerva šprot uzený
  • 1 lžíce majonéza
  • 1 rajčata
  • trocha sýr strouhaný
  • dle chuti bylinky zelené

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Šproty rozmačkáme vidličkou, smícháme je se lžící majonézy. Vmícháme i olej z rybiček. Dobře zamícháme. Pomazánku namažeme na pečivo. Posypeme bylinkami‚ ozdobíme plátkem rajčete a nakonec posypeme sýrem.
  2. Takto připravené toasty dáme zapéct do trouby asi na 10 minut. Podáváme teplé, chutné jsou i studené.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)


Zpět na článek: Zapečený chléb se šproty
Tisknout