Penne  s klobáskou
Fotogalerie:

Penne s klobáskou

Petra Gabrielová

Ústí nad Labem
Zbyly ti někdy klobásy? Využij je na toto jídlo.
Petra Gabrielová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 1 balíček těstoviny penne
  • 4 ks rajčata
  • 1 lžička koření provensálské
  • 2 ks vejce
  • 1 hrnek voda
  • 1,5 dunajské klobásy
  • sůl a pepř podle chuti
  • 50 g sýr strouhaný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.
  2. Rajčata nakrájíme na co nejmenší kousky a dáme je do misky. Přidáme vejce‚ vodu a lžičku provensálského koření. Vše smícháme.
  3. Klobásu nakrájíme na kolečka a ta ještě rozkrojíme na půlměsíčky.
  4. Uvařené penne nasypeme do zapékací mísy. Poklademe klobáskami‚ osolíme a opepříme. Zalijeme omáčkou, posypeme sýrem a zapékáme 25 minut.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (22.2.2011)


Zpět na článek: Penne s klobáskou
Tisknout