Lečo s játry a těstovinami
Fotogalerie:

Lečo s játry a těstovinami

Michaela Herrmanová

Černá v Pošumaví
Lečo na trochu jiný způsob.
Michaela Herrmanová, Černá v Pošumaví

Ingredience

  • 200 g játra drůbeží
  • špetka sůl
  • dle chuti pepř
  • 1 lžička bazalka sušená
  • 1 cibule
  • 1 paprika zelená
  • 500 g těstoviny
  • 2 rajčata

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Drůbeží játra orestujeme‚ podle chuti osolíme a opepříme‚ přidáme bazalku‚ nakrájenou cibuli a papriku. Nakonec ke směsi přidáme oloupaná rajčata nakrájená na kousky. Všechno promícháme.
  2. Takto připravenou směs přidáme do předem uvařených těstovin. Zamícháme a hned můžeme podávat. Pokud nemáme těstoviny, dá se lečo samozřejmě jíst i s chlebem.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)


Zpět na článek: Lečo s játry a těstovinami
Tisknout