Brambory plněné brynzou
Fotogalerie:

Brambory plněné brynzou

Vlaďka Malínská

Vsetín
Hmmm... Výborné! A jako příloha? Kyška nebo podmáslí. Dobře vychlazené.
Vlaďka Malínská, Vsetín

Ingredience

  • 8 brambory vařené
  • 100 g máslo
  • 100 g máslo pomazánkové
  • 200 g brynza
  • 3 stroužky česnek
  • na ozdobu pažitka
  • 1/4 lžičky pepř červený
  • 3 rajčata

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařené brambory podélně rozkrojíme.
  2. Ušleháme máslo, pomazánkové máslo a brynzu. Vmícháme prolisovaný česnek. Pomazánku naneseme na brambory a posypeme najemno nasekanou pažitkou a čerstvě mletým červeným pepřem.
  3. Brambory obložíme na dílky nakrájenými rajčaty. 
    TIP: Tuto rychlou a chutnou brynzovou pomazánku můžeme podávat i na horké, právě uvařené brambory.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)


Zpět na článek: Brambory plněné brynzou
Tisknout