Pochoutkový salát
Fotogalerie:

Pochoutkový salát

Alena Černínová

Ostrava
Výborný pochoutkový salát na chlebíčky. 
Alena Černínová, Ostrava 

Ingredience

  • 300 g salám měkký
  • 2-3 vejce vařená
  • 100 g okurky sterilované
  • 100 g cibule
  • 1 plechovka hrášek sterilizovaný
  • 1 tatarka

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Salám a vejce nastrouháme na okurkovém struhadle nebo nakrájíme na nudličky. Okurky nastrouháme, cibuli jemně nakrájíme. 
  2. Všechny suroviny smícháme a necháme na chvilku uležet v lednici.

    TIP: Tatarská omáčka je o něco řidší než majonéza. 

Pošli recept! 9/2010 (11.8.2010)


Zpět na článek: Pochoutkový salát
Tisknout