Tvarůžkový předkrm
Fotogalerie:

Tvarůžkový předkrm

Hana Čtvrtníčková

Vyškov
Předkrm ocení všichni milovníci tvarůžků. Ochutnej ho s námi.
Hana Čtvrtníčková, Vyškov

Ingredience

  • 3 tvarůžky olomoucké
  • 6 plátků salám měkký
  • 2 vejce
  • na obalení mouka hladká
  • na obalení strouhanka
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve zabalíme tvarůžky do salámu.Jeden plátek vložíme pod a druhý plátek na tvarůžek. Takto zabalíme všechny tvarůžky.
  2. Dále obalíme tvarůžky se salámem v klasickém trojobalu – v mouce, v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.
  3. Obalené tvarůžky smažíme po obou stranách dozlatova. Smažíme je velmi pomalu. Doporučuji na smažení použít fritovací hrnec.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Tisknout