Jablíčková játra
Fotogalerie:

Jablíčková játra

Hana Doležalová

Třebíč
Výborná variace na téma játra.
Hana Doležalová, Třebíč

Ingredience

  • 1 cibule
  • špetka sůl
  • 100 g slanina anglická
  • 500 g játra kuřecí
  • 1 jablko
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Slaninu pokrájíme na kostičky, stejně jako oloupanou cibuli a jablko. Na rozškvařené slanině pomalu restujeme cibuli a jablko. Pokud se směs připaluje, podlijeme ji podle potřeby horkou vodou.
  2. Když je jablko poloměkké, přidáme nakrájená kuřecí játra a dále vše restujeme do změknutí. Nakonec přidáme majoránku, pepř a sůl. Promícháme s vařenými brambory nebo je podáváme zvlášť, výborná je také bramborová kaše.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)


Zpět na článek: Jablíčková játra
Tisknout