Tuňáková pomazánka
Fotogalerie:

Tuňáková pomazánka

Andrea Šebístková

Praha
Mažu ji na bagetu, zdobím rajčetem.
Andrea Šebístková, Praha

Ingredience

  • 1 plechovka tuňák
  • 1 tvaroh
  • 100 ml majonéza
  • 3 cibulka jarní
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • dle chuti citronová šťáva
  • 1 sklenice rajčata sušená

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. V misce utřeme měkký tvaroh s majolkou. Potom přidáme rozmačkaného tuňáka (bez nálevu) a nadrobno nakrájené cibulky i se zelenou natí.
  2. Podle chuti osolíme a opep­říme a jemně zakápneme citronovou šťávou. Natřeme na veku a ozdobíme plátkem sušeného rajčete.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Tisknout