Rychlotrubky
Fotogalerie:

Rychlotrubky

Květa Kroupová

Praha
Uprav si těstoviny podle mého receptu.
Květa Kroupová, Praha

Ingredience

  • 100 g slanina anglická
  • 1 cibule velká
  • 2 rajčata
  • 3 stroužky česnek
  • 100 g niva
  • 2 sýr smetanový
  • dle chuti oregáno
  • dle chuti bazalka
  • 2 lžíce olej
  • 1 balení těstoviny

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. V mírně osolené vodě uvaříme těstoviny a trochu omastíme proti slepení dvěma lžícemi oleje. 
  2. Zatímco se vaří těstoviny, nakrájíme na kostičky slaninu a cibuli. Tu na rozškvařené slanině zpěníme, pak přidáme pokrájená rajčata, která jsme spařením zbavili slupky, nadrobno nakrájený česnek a koření. 
  3. Nakonec vmícháme tavené sýry, necháme je rozpustit a přidáme nastrouhanou nivu. Je možné přidat také žampiony a olivy.

Pošli recept! 1/2010 (9.12.2009)


Zpět na článek: Rychlotrubky
Tisknout