Rychlé rizoto
Fotogalerie:

Rychlé rizoto

Martina Žejdlíková

Teplice
Není sice úplně pravé, ale chutná výborně.
Martina Žejdlíková, Teplice

Ingredience

  • 2 sáčky rýže
  • 2 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 1 konzerva maso vepřové ve vlastní šťávě
  • 1 balení zeleninová směs Bonduelle Mexico
  • 1/2 lžičky kari
  • 1/2 lžičky paprika sladká mletá
  • špetka pepř
  • 100 g sýr strouhaný
  • dle chuti okurka kyselá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Dle návodu uvaříme rýži. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a povaříme.
  2. Poté přisypeme zeleninovou směs, zamícháme a přisypeme okapanou rýži. Okořeníme a necháme chvíli prohřát. Na talíři dle chuti posypeme strouhaným sýrem a přiložíme okurku.

Pošli recept! 7/2009 (10.6.2009)


Zpět na článek: Rychlé rizoto
Tisknout