Zapečená vinná klobása
Fotogalerie:

Zapečená vinná klobása

Kristýna Seidlová
Kristýna Seidlová
Pardubice

Vyzkoušejte vinnou klobásu jinak upravenou. Je to výborné.

Kristýna Seidlová, Pardubice

Ingredience

  • 500 g vinná klobása
  • 100 g šunkový salám
  • 100 g plátkový sýr
  • kečup
  • konzerva žampionů na plátky
  • 1 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Kousky klobásy svineme a propíchneme špejlí. Opečeme z obou stran na pánvi.
  2. krok2 Opečenou klobásu přendáme na pekáček, poklademe cibulí nakrájenou na plátky, plátky žampionů, pokapeme kečupem a navrch dáme plátek šunky a nakonec plátek sýra. Zapečeme v předehřáté troubě.
Tisknout