Hermelínová pomazánka
Fotogalerie:

Hermelínová pomazánka

Vlasta Valachová
Vlasta Valachová
Borovany
Máme rádi sýry a hermelín vede! Připravujeme z něj skvělou pomazánku

Ingredience

  • 1 hermelín
  • 4 vařená vejce
  • 1 malá sklenice tatarská omáčka
  • 1 lžíce kečup
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 cibule
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Hermelín, vejce a cibuli nastrouháme, smícháme s tatarksou omáčkou, kečupem a hořčicí.
  2. Pomazánku osolíme, opepříme, promícháme a necháme vychladit v lednici. Podáváme s čerstvým pečivem.


Zpět na článek: Hermelínová pomazánka
Zpět na článek: Hermelínová pomazánka
Tisknout