Špagetová pánev
Fotogalerie:

Špagetová pánev

Julie Bělohlávková
Julie Bělohlávková
Holoubkov
Rychlovka, která zažene hlad.

Ingredience

  • 1 balení špagety
  • 1 menší cibule
  • 5 nožiček párky
  • 1 menší plechovka sterilovaný hrášek
  • dle chuti koření na špegety Vitana
  • dle chuti sůl a pepř
  • 4 vejce
  • dle chuti sýr na strouhání
  • na ozdobu petrželka
  • dle chuti vegeta
  • 1 menší plechovka sterilované žempiony

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Špagety uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu na skus. Před vařením je můžeme rozpůlit napůl. Pro lepší chuť přisypeme do vroucí vody lžíci vegety. 

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Párky nakrájíme na kolečka a společně s cibulkou je opečeme v pánvi na rozpáleném oleji. 

  3. Uvařené špagety scedíme a přidáme do pánve k párku. Hrášek a žampiony scedíme a rovněž přisypeme do pánve. Směs ochutíme kořením na špagety, promícháme a společně orestujeme.

  4. Vejce rozšleháme, přilijeme do pánve a necháme srazit. Nakonec opepříme, přisypeme strouhaný sýr a podáváme zdobené petrželkou.


Zpět na článek: Špagetová pánev
Zpět na článek: Špagetová pánev
Tisknout